Interim ManagementEen manager die onverwachts wegvalt en een positie die openstaat. Uw bedrijf gaat verder, de bedrijfsvoering moet door.

Het zou er op kunnen lijken dat Interim Management niets anders is dan het overbruggen van een bepaalde periode waarin geen fit management beschikbaar is.

Dit doet geen recht aan de plannen die u hebt met uw organisatie. U wilt verder en de geformuleerde doelen wilt u wel behalen. Het kan dan niet zo zijn dat een organisatie of een deel daarvan stilligt zodra de management-attentie wegvalt.

Wij bieden een passende oplossing. We sluiten nauwkeurig aan op uw bedrijf, zetten de vereiste accenten, zodat er geen stagnatie optreedt en er ruimte ontstaat voor definitieve oplossingen.

Het is veel meer dan het oplossen van een capaciteitsvraagstuk. Van ons mag u verwachten dat we ons opstellen als uw eigen manager. Een manager die daadwerkelijk aan de slag gaat en die afgestemde organisatiedoelen bereikt. Volledig betrokken op wat we afspreken met verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Bij afronding van onze opdracht is er een heldere overdracht. U kunt er van uitgaan, dat uw nieuwe manager start in een omgeving waar de kansen op succes voor hem en uw organisatie maximaal zijn.


Bikker & Partners Management en Organisatie - Liesveldweg 47 - 4233 HG AMEIDE
T 0183 701041 - M 06 53405640 - W www.bikkerenpartners.nl - E info@bikkerenpartners.nl